Cruzidulls gale verden

onsdag, september 24, 2008

Ugler i mosen

Jeg er aldri så lite stolt! 
Jeg ble så fornøyd med uglekjolen jeg strikket tidligere i sommer. Ettersom den ble gitt vekk i presang var det klart at LilleCruz også måtte få. Jeg er visst inne i en trend om dagen, hvor jeg strikker to av alle kjoler jeg lager. Til tross for det er jeg visst utstyrt med selektiv hukommelse, for mens jeg koste meg med å strikke klarte jeg helt fint å fortrenge hvor intenst jeg hatet å sy på perlene!
Selv om jeg klarte å "glemme" har det nok ligget og gnaget litt sånn i underbevisstheten, for kjolen ble liggende ganske lenge før jeg endelig tok fatt på monteringen. Kjolen ble ferdig i god tid... dvs ca en halv time før vi skulle i konfirmasjon. Kaldt og surt i Oslo nå, så da var det deilig for en liten Cruz å kunne varme seg på ugler i nøstebarnull.
Perlene skinner som gull i solen, ekte ugleblikk som dessverre ikke er så lette å fange på "film". I ren og skjær lykke over at alle uglene til slutt hadde fått to øyne hver (det så skummelt ut en stund) fikk jeg ideen å sy på perler på brystet av kjolen og slik at det skulle være unødvendig med andre smykker. Vel.... det ble med én. Du skimter den så vidt på midten der om du myser litt med øynene. 
Til slutt et bilde bakfra, så kan man kanskje se at her er det ikke noe perlejuks. Til og med gullknappen i ryggen matcher. Lysegrønt silkebånd fra Istanbul, perler fra samme sted, knapp fra eget lager og nøstebarngarn fra nøstebarn. Jeg angret en stund på at jeg hadde strikket i to farger, men syns kjolen ble mer helhetlig da jeg fikk heklet kant rundt overdelen i samme farge som skjørtet. Nå er det bare tilbehøret som mangler.

11 Kommentarer:

 • Nyyyyydelig kjole! Tenker Lille Cruz var fin i den og sjarmerte hele selskapet i senk :o)

  Etter Blogger Marihøna, Klokken 9:16 a.m.  

 • Så nydelig kjole! Jeg er helt enig i at det er kjedelig å sy på perler (og andre ting), når siste maske er strikket vil jeg helst være ferdig.

  Etter Anonymous sol, Klokken 9:16 a.m.  

 • Den ble fantastisk fin! Heldige Lillecruz!

  Etter Anonymous Anne-Ruth, Klokken 9:32 a.m.  

 • Den ble utrolig nydelig. Og to farger gjorde den mer spesiell. Ser et glimt av perler, og det er sikkert fint med gullfarge...

  Etter Anonymous Elisabeth, Klokken 9:47 a.m.  

 • Uglekjolen ble nydelig.Takk for sist.Det var så koselig å treffe deg igjen og å få hilse på lillecruz.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 11:24 a.m.  

 • For en nydelig kjole, grønn er min yndlingsfarge og det er bare SÅ deilig at ikke alle jenteklær er roooosa.

  Etter Anonymous Hege, Klokken 12:31 p.m.  

 • Denne ble utrolig fin! Nydelige farger. Kul måte å ta bilde på også c",)

  Etter Blogger Strikkforbi, Klokken 6:46 p.m.  

 • Kjempefin ble den! Håper vi får se henne "live" i uglestasen =)

  Etter Blogger FrkSnupp, Klokken 9:34 p.m.  

 • Kjempesøt kjole!

  Etter Blogger turvid, Klokken 12:34 p.m.  

 • Den kjolen kan du jammen være stolt av ja. Elsker fargene!
  Det er forøvrig en liten hilsen til deg i bloggen min :-)

  Etter Blogger PerJorun, Klokken 8:20 p.m.  

 • synes uglemønsteret er så søtt! flotte farger du har valg, bra jobba! :) så synes jeg det er hyggelig med ny bekjentskaper :) når det gjelder organisering av linker, mener du det med at de er sortert etter størrelse? i så fall så er det ordensmenneske i meg som slår til ( ikke så ofte det skjer..hehe) ha en flott helg!

  Etter Blogger frøken ij, Klokken 10:34 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden