Cruzidulls gale verden

søndag, mars 09, 2008

Skikkelig trist, sikkert og visst...

Nå har det i lengre tid tilsynelatende bare hersket baby(strikk)idyll her i bloggen, men bak fasaden er virkeligheten tidvis en annen. F.eks flyttet fiskene mine ut i går, og det store akvariet er nå tømt for vann. I kveld skal vi tømme det for sand og stein og. Mest sannsynlig blir det kjørt vekk til uken. Dette er bare trist, syns jeg. Jeg prøver å trøste meg med tanken på at jeg får det tilbake, og at jeg da skal ta meg god tid med oppsettet, bla. innstallere varmekabler og innvendig bakgrunn, men akkurat nå så er det i uoverskuelig fremtid og fortsatt bare trist.
En annen ting som er trist er raggsokkbeholdningen min. Oppdaget hull i sokken, og gikk for å finne et nytt par, uten at det gjorde saken særlig bedre... Mulig at det ikke bare blir babystrikk fremover like vel. Godt det snart er påske, for raggsokker og påskekrim virker som en god kombinasjon, men planlagte babyprosjekter blir neppe skrinlagt av den grunn.
For ikke å skremme vekk et hyggelig bloggbesøk med slik syting og nitrist lesing så må jeg dra frem litt av dagens babyidyll like vel. Har nemlig strikket en lue for å matche miniatyrsokkene. Oppskriften er Nøstebarns lettstrikkede babylue, og lettstrikket var den. Ble ganske søt gjorde den og, eller hva syns du?
Nei, nå skal jeg opp og se om vår nyinnflyttede nabo har noen banankasser å avse, og så har jeg planlagt en bløtkake, så er vel snart på tide å sette i gang med den og. Hvem var det som sa at søndag var hviledag?

7 Kommentarer:

 • Sååå søte små ting du lager for tiden da, skikkelig recerfart på deg. Ser jo at det er raggsokkestrikkingen som lider da...

  Jeg mistet visst litt piffen på voksejakken etter at du ble ferdig med din, men nå er den endelig ferdig.

  Etter Anonymous LindaN, Klokken 3:56 p.m.  

 • Det er lov å være litt trist innimellom, særlig når gode fiskevenner må flytte.

  Hvis dere trenger esker må du bare si fra. Vi har kvitta oss med mange, men det er da en og annen igjen her fortsatt. Greit med et påskudd for å få dem tømt...

  Etter Anonymous dyveke, Klokken 4:04 p.m.  

 • Du har lov å være trist når fiskevennene dine må flytte fra deg.
  Kjempesøtt babysett du har strikket. Har raggsokkene dine begynt å klage? Da er det vel bare en ting å gjøre da? Strikke nye:-)
  Da vet du et eller to påskeferieprosjekter i hvertfall.

  Etter Anonymous vivi, Klokken 4:25 p.m.  

 • Du er jo en racer på raggsokker, så jeg tror ikke det tar så fryktelig lang tid før beholdningen øker. Skjønner godt at det er trist at fiskevennene dine flytter ut. Men jeg regner med at de får det knallflott de som er så heldige å flytte inn når den tid kommer. De er utrolig søte, de babytingene du strikker.

  Etter Anonymous Kicki, Klokken 7:11 p.m.  

 • *fiskeklem*

  Etter er lita ulukke under flytting har endeleg den eine juvelciclida som overlevde fått ny kjæreste og skikkeleg ny heim. Det tok 8 mnd...

  Etter Blogger MagFly, Klokken 9:17 p.m.  

 • Er det katta som har spist opp sokkene?

  Vet hvordan det er å kvitte seg med fisker. Jeg savner fortsatt Gilbert jeg:(

  Etter Blogger Helen Brekke, Klokken 9:32 a.m.  

 • Jeg kan trøste deg med at du kommer til å bo i nærheten av to store garnutsalgt!!! =)

  Så søtt babysett du har strikket!

  Etter Blogger Strikkelaura, Klokken 6:14 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden