Cruzidulls gale verden

lørdag, februar 23, 2008

Nå går det visst i rosa...

I går ble jeg ferdig med "restegarnsprosjektet" mitt, et prosjekt som endte opp med at jeg nå har mer nøstebarngarn enn det jeg opprinnelig startet med, men er det egentlig så nøye? Vi gleder oss i alle fall til å se små føtter spratle i rosa og brune buksebein.
Tenkte jeg skulle ta bilder i dagslys i dag, men siden dagslyset aldri kom mer enn tilstrekkelig til å skimte tunge regndråper, ble det ikke rare bildene. Ingen bukse lekkert dandert i epletreet eller på plenen, slik du kan finne mange steder på nett, men fotograferes skulle de jo. Nå tror jeg naboene har fått bekreftelsen de trengte på at dette paret i leiligheten ikke er helt rett skrudd sammen. Henge klær ut i regnet og så ta bilder?
Vel, her henger i alle fall vidunderet og flagrer i vinden. Vesentlig større enn oppskriftens antydning om 0-1 år, men plagget er lett og luftig og kommer helt sikkert til å være behagelig i bruk. Jeg har forresten ikke sydd på de fire knappene, men det er kjapt gjort den dagen jeg har noen å måle selene på. Jeg er i grunnen fornøyd med resultatet, selv om den jo som nevnt ble noe større enn planlagt. Nå gjenstår det å finne ut hva jeg skal strikke neste, skal jeg gjøre ferdig januarsokkene eller skal jeg begi meg ut på nye nøstebarnsprosjekter? Valget er i grunnen ikke så vanskelig...
Kiwa var forøvrig innom her på torsdagen, med hespetre og nøstemaskin. Oppi posen lå det jammen meg et aldeles nydelig tøystykke og! Jeg har skrevet litt om mine eskapader på symaskin i det siste, men jeg føler meg ikke på langt nær erfaren eller modig nok til å klippe i disse skjønne pusene.
Denne helgen slapper jeg og samboeren av med de tingene vi har mest lyst til når vi får lyst til det, og det er i grunnen herlig. Vi har fyr på peisen og jeg skal straks nøste opp det turkise nøstebarnhespet, før jeg vil finne frem stoff, mal, symaskin og energi og gi meg i kast med et nytt planlagt prosjekt. Dette prosjektet involverer imidlertid ikke stoffstykket som er avbildet ovenfor, det skal ligge på vent til det perfektet mønsteret dukker opp (og til jeg kanskje har ferdigheter nok til å tørre ta de første takene med saksen)...
Håper du som er innom har en like flott helg som oss, og vet og nyte den!
(den går jo dessverre så alt for fort like vel...)

6 Kommentarer:

 • "Det går i rosa og brunt, rosa og brunt..."
  Den ble kjempefin Cruz. Jeg gleder meg masse til å se den i bruk sammen med veksejakka.
  Og jeg gleder meg også til å se helgens eskapader ved symaksinen. hurra!

  Etter Anonymous Anonym, Klokken 7:47 p.m.  

 • Buksen ble kjempefin!

  Etter Anonymous Anne-Ruth, Klokken 7:56 p.m.  

 • Så flott busken ble:-) Stoffet som du har fått var nydelig, heldig gris:-) Ha en fin lørdagsaften

  Etter Blogger Fru. Fryd, Klokken 7:59 p.m.  

 • Åhh, så fin buksen ble!! Det kommer til å bli Bergens mest bestrikkete baby *fnis*

  Etter Anonymous Kicki, Klokken 9:16 p.m.  

 • Så fin den ble! Brunt og rosa er kjempefint sammen. Ikke bry deg om at den er litt stor, for ungene vokser raskere til enn man tror.
  Gleder meg til å se helgens søm. Er det Meitai?
  *glede seg*

  Etter Anonymous vivi, Klokken 9:56 p.m.  

 • Herlig bukse, og selen ble jo ferdig leeenge før restekåpen..! Kattestoffet var skikkelig flott!
  Nå gjenstår det bare å få se resultatet av søndagssyingen.

  Etter Anonymous lises, Klokken 7:29 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden