Cruzidulls gale verden

mandag, mars 03, 2008

Iskald beregning og en helg i familiens tegn

Til vanlig lider undertegnede av akutt planleggingsvegring, men nå har jeg vist at hvis jeg først velger å planlegge noe, så planlegger jeg over all forventning.
Fredag hadde jeg flybillett til Oslo. Av en eller annen grunn feilberegnet jeg alt av tid og sted som feilberegnes kan, noe som resultaerte i en nervepirrende tur i krypfart med flybussen, og da vi endelig kom frem til Flesland; 15 minutters margin på å sjekke inn (ikke mulig), forsere sikkerhetskontroll og løpe ombord i flyet. (Egentlig fikk jeg beskjed om å booke om med "en del hundrelapper" i mellomlegg, men for å være ærlig gikk det en f.. i meg etter alle de timene jeg har ventet på fly selv, og når det heter "snille jenter kommer til himmelen, slemme jenter kommer så langt de vil", så er det jo en selvfølge at både jeg og baggasjen fikk være med flyet, ikke sant?)
Vel, fredag kom jeg til Tigerstaden, og natt til lørdag kom hun som gjorde at jeg nå offisielt har tantestatus. Tipper hun var redd for at kusine LilleCruz kjapt skulle ta henne igjen på alder, så hun fikk med nød og neppe sikret seg fødselsdag 1. mars. Er hun ikke nydelig?
All den tid jeg ikke fikk holde min lille niese gikk med til å skravle med familie. Når man skravler kan man også strikke, så på en kjapp helgetur til Oslo ble denne nøstebarnskjolen til. Har planer om å strikke lue og sokker i samme garn, men har enda tid på meg siden kjolen er i str. 6. mnd, og LilleCruz selv ikke er ventet før i mai.
Siden "ferdig" på en helg ikke innebar trådfesting, heklekant og skylling rakk jeg dessverre ikke fotografere i dagslys, men har vel uansett overgått meg selv i stillebenisering denne gangen... Nå må jeg ta meg til noe annet, mens jeg utålmodig venter på at en pluss en skal bli tre... eh fire, for vi må jo ikke glemme:

10 Kommentarer:

 • Gratulerer med tantestatusen! Et nusselig lite rusk - men det spørs om ikke Lillecruz kommer til å være enda finere ;-)

  Etter Anonymous dyveke, Klokken 9:26 p.m.  

 • Gratulerer som tante!!!!
  Lekker kjole du har tryllet frem :)

  Etter Anonymous Kristin Helene, Klokken 9:29 p.m.  

 • Gratulerer som tante!!!! Kjempesøt lita tulle :)
  Lekker kjole du har tryllet frem :)

  Etter Anonymous Kristin Helene, Klokken 9:29 p.m.  

 • Gratulerer til tante Cruz!! God planlegging er halve jobben. Kjolen var lekker, jammen er du kjapp. Fortsetter du i det tempoet, har hun hjemmestrikkete klær frem til konfirmasjonsalder *fnis*.

  Etter Anonymous Kicki, Klokken 9:36 p.m.  

 • Gratulerer så masse som tante! Nå tenker jeg det er en bestemor som er stolt. Nå er det bare å vente på neste kusine:-)
  Flott kjole du har tryllet frem i helgen.
  Niesen din var nyyyydelig, forresten.

  Etter Anonymous vivi, Klokken 9:53 p.m.  

 • Gratulerer med søt niese, tante Cruz. Og FOR et tempo på pinnene!

  Etter Anonymous lises, Klokken 12:24 a.m.  

 • Gratulerer tante Cruz :) Kjolen var kjempefin!

  Etter Anonymous Anne-Ruth, Klokken 8:17 a.m.  

 • Gratulerer som tante og kjolen ble kjempefin.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 8:58 a.m.  

 • Gratulerer tante Cruz med en nydelig jente! Kjempesøt kjole!

  Etter Anonymous Merete, Klokken 9:37 a.m.  

 • Utrolig hva du får til!! En hel kjole samtidig som du er på farten!

  Kusine mor er kjempe søt og det er kjolen også:-)

  Grattis tante Cruz

  Etter Blogger Fru. Fryd, Klokken 9:39 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden