Cruzidulls gale verden

søndag, februar 01, 2009

99 % reklame - 1 % flaks?


Jeg er med og konkurrerer om et gavekort fra herlige Snella & PetronellaDuften av erteblomster sin blogg

Ja, det er teksten man skal skrive for å være med i konkurransen, men faktum er at butikken er herlig. Jeg har mange ganger vært inne og sett på de fantastiske håndlagde porselensknappene som selges. Jeg har imidlertid ikke turt å kjøpe noe, for jeg vet at hadde jeg hatt slike i hus hadde jeg ikke hatt hjerte til å bruke dem. Jeg vil virkelig anbefale å ta en tur innom. Du kan velge mellom knapper med ord, maur eller øyenstikkere. Mens jeg venter på at de skal lage knapper med snegler (for det hadde vært noe det!) så beundrer jeg også gompemusikantene (særlig gitaristene, siden vi har en slik i hus) som jeg vet LilleCruz hadde kledd. Se og le:
Duften av erteblomster er en ny blogg for meg. Jeg kan ikke si jeg er helt sikker på hva erteblomster lukter, men jeg vet at erter har et dårlig rykte hva duft angår. *haha* Uansett må jeg vise de kule gassmaskeknappene, som dessverre ikke ville kommet til sin rett om jeg hadde plassert dem et sted de passer... 
Nå ble det mye fjas og LilleCruz lukter faktisk alltid av roser og fioler, men Erteblomstbloggen er fin og jeg vil anbefale en tur innom der og. 

Takk for tipset, Kathrine! Én gang vant jeg 30,- kroner i lotto, nå håper jeg på mere vinnerlykke. Klikker du deg inn på SNELLA & PETRONELLA så håper jeg du krysser fingrene for meg på veien!

4 Kommentarer:

 • Å! De med de "gale musikantene" likte jeg bare kjempegodt:-D

  lykke til! Jeg tror jeg har ønsket noen annen også lykke til med det går sikkert bra;-)

  Etter Anonymous sipusa, Klokken 9:51 a.m.  

 • Tror halve Hobbyboden håper på å vinne de knappene, hihi! Smart måte å spre reklame på, har visst en sånn på min blogg jeg også..... Knappene er jo flotte da. :o)

  Etter Anonymous mimouna, Klokken 9:44 a.m.  

 • Det ligger en utfordring til deg i bloggen min

  Etter Blogger Audhild, Klokken 9:02 p.m.  

 • Det ligger en AWARD til deg på bloggen min =)

  Mvh Birgitte (skolissa)

  Etter Blogger Birgitte Larsen, Klokken 10:13 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden