Cruzidulls gale verden

søndag, juni 15, 2008

Oslotur med noko attåt!

Jøss, nå ble det visst en stund siden sist like vel. Beklageligvis skyldes det en pc som trekker på årene og nå antageligvis har utviklet en eller annen form for demens som gjør at den bla ikke gjenkjenner laderen eller brått og uten forvarsel bestemmer seg for at det er nok pc-titting for en dag, eller viser skjermen slik som dette:
Det jeg glemte i siste innlegg var å nevne at Stavangerturen bare var en oppvarming til reise til den O'Store Tig(g)erstaden! Det jeg ikke var klar over var derimot at mens jeg var i Oslo og samboeren i Danmark, DA fant vi at det var passende tidspunkt å kjøpe bolig - i Sandnes! Ja, så nå blir jeg Sandneser, eller Sandenser? Uansett nå flytter vi HJEM!
Typisk nok er Sandnes den eneste plassen jeg før vi flyttet ned, sa at jeg ikke ville bo. Likevel er dette den eneste boligen både jeg og samboeren har likt også etter at vi har vært på visning. Det fantastiske med denne er at den fyller krav begge har satt, som f.eks samboerens ønske om en ny bolig (og i hans sinn betyr ny bygget etter år 2000) og garasje, og mine ønsker om et hus som ikke ser ut som en fuglekasse, garderobe i gangen, stort og luftig kjøkken med spiseplass og bad med badekar til LilleCruz. Det mest fantastiske er at vi har funnet en bolig med masse lagringsplass, og tro meg: det er et unikium i nye hus! Og atpå til, En liten hage!Vi fikk tilslaget på énmånedsdagen til LilleCruz (uten at vi dermed legger listen for fremtidige presanger), og jeg kunne knapt tro mine egne ører da megler ringte for å gratulere oss med huset. "Ja, dere ønsket en rask overtakelse, var det ikke sånn?" spør megler. "Jo", sier jeg. "Vi bor jo i et flyttelass hos svigerfamilien og skulle vel helst overtatt i går." "Ja, nå har det seg slik at selger reiser på ferie den 21. JUNI" sier megler, med tungt trykk på juni. "Ja?" Spør jeg, og tenker at overtakelsen nok blir rundt 1. juli, og det er jo i og for seg raskt det og. "Ja" sier megler igjen, "så om dere ønsker kan dere overta allerede 20 JUNI - om 10 dager!" Gjett om vi ønsket! Det er den raskeste overtakelsen jeg har hørt om i alle fall!
Innerst ved veggen i tvstuen har jeg funnet den perfekte plass for akvariet:
Forøvrig hører det med til historien at selgerene, som var veldig søte mennesker, har flyttet ca 200 m opp i gaten og ønsket oss velkommen på feltet. Det må være god reklame for et nabolag.

Jeg må få sladre litt på samboeren som syklet Nordsjørittet i går. Jeg ser ikke helt poenget, for først måtte han kjøres til Egersund, så syklet han til Sandnes og måtte hentes der. Det hadde jo vært mye raskere å bare kjøre ham direkte til Sandnes? Uansett fikk han glimrende tid til tross for både velt, kraftige kramper og haggelbyger underveis.Vel, nå får jeg se om jeg kan finne en pcdoktor som kan tenkes å ville se på min kjære laptop, for ny kommer visst ikke på tale med det første (tar i mot tips med stor takk!)... Og så gjenstår det å håpe at denne uken bare suser avgårde! Helst med sol hver dag, for Rogaland er visst ikke den værste plassen like vel:Jeg oppdaterer snart igjen, om pcen ønsker...

13 Kommentarer:

 • Gratulerer så masse med nytt hus!!!
  Må være deilig å endelig ha funnet "drømmehuset" og å kunne flytte ut av alle eskene igjen. Kommer snart på besøk igjen så jeg kan se hvordan dere har fått det.

  Etter Blogger Marihøna, Klokken 4:23 p.m.  

 • Gratulerer med nytt hjem. Det ser perfekt ut.
  Hvor skal garnet være da? *fnis*

  Etter Anonymous Tittei, Klokken 4:32 p.m.  

 • Gratulerer med nytt hus. Det så kjempeflott ut!! Tenker det blir deilig og endelig få sitt eget.

  Etter Anonymous Kicki, Klokken 4:40 p.m.  

 • Gratulerer med nytt hjem! Misunner deg kjempemasse! Må være en herlig følelse! Kooos deg masse! Og velkommen som fastboende på vestlandet! Ha en herlig søndag videre! Klem og kos fra Vibbedille

  Etter Anonymous vibbedille, Klokken 4:41 p.m.  

 • Gratulerer så mye med huskjøpet.Det er godt å få sitt eget hus.Kos dere.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 4:42 p.m.  

 • Gratulerer! Det huset ser veldig bra ut. Verdt å vente på?

  Etter Blogger MagFly, Klokken 5:52 p.m.  

 • Gratulerer med HJEM! Det må være utrolig deilig! Ser kjempefint ut:o)
  Lykke til med flytting og alt!

  Etter Anonymous vivi, Klokken 5:56 p.m.  

 • Gratulerer med nytt hus! Stikker innom for å ønske deg en fin søndag :-)

  Etter Blogger Saria, Klokken 6:37 p.m.  

 • Så bra dere har fått dere hus, gratulere!!! :) Det var utrolig rask overtakelse også!!! Ellers lykke til med pcdoktoren...

  Etter Blogger strikkegal, Klokken 7:05 p.m.  

 • Gratulerer! Kjempefint hus som jeg håper vi får se flere bilder fra senere :)

  Etter Anonymous Elisabeth (www.tostrup.net/blog), Klokken 10:14 p.m.  

 • Såååå lekert hus. Lyst og triveligt. gratulerer. Det var kjekt for dere.

  Klem fra meg:-)

  Etter Blogger Fru. Fryd, Klokken 8:19 a.m.  

 • Gratulerer så mye med det flotte huset - der kunne jeg også flyttet rett inn gitt! :-) Må være godt å vite hvor man skal være fremover, vi blir værende i uvitenheten en stund til, sambo må bare studere seg ferdig et år til (jus), og jobb i Tromsø er vel nesten utelukket for hans del. Så hvem vet hvor vi ender til slutt?? Ha en finfin tirsdag!

  Etter Blogger *Tina*, Klokken 8:55 a.m.  

 • Gratulerer med nytt hus!
  Snart inne da gitt!

  Etter Anonymous Merete, Klokken 3:25 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden