Cruzidulls gale verden

torsdag, juni 05, 2008

Heldige LilleCruz!

Både LilleCruz og jeg er helt overveldet! Ikke bare fordi postmannen faktisk har klart å finne frem hit til Klepp, men overveldet over innholdet i pakkene han kommer med. Nei, nå er det ikke postmannen jeg skal skryte av, men Tutten, Dyveke og Norske Kvinners Sanitetsforening!
Selv får jeg ikke strikket noe særlig om dagen, men det ser likevel ikke ut til å ha noen innvirkning på garderoben til LilleCruz, eller snarere tvert om, for se på den lekre jakken Tutten har strikket!
Kjempefin uglejakke i deilig alpakka, og for et delikat stykke arbeid. Jeg elsket fargen på denne og de herlige marihøneknappene. Lurer du på hvorfor den kalles uglejakke så kan du ta en kikk på det delikate mønsteret nederst:
Sist jeg var på helsestasjonen fikk vi en pakke, og oppi der la det et deilig håndstrikket pledd i bløt og god ull. Det viser seg at Norske Kvinners Sanitetsforening strikker til de nyfødte, og om de ikke rekker over alle nyfødte i Oslo (det var synd det søster) så gjør de det i alle fall det til alle nyfødte i Klepp, og jeg må si det var en gest som varmet, i likhet med teppet. Jeg antar garnet er superwashbehandlet og tåler vask? Vet du, eller enda bedre, strikker du for NKS, så hadde jeg satt pris på svar siden det ikke var noe informasjon med om garnet som var brukt, og for all del, tusen takk! Ps: Da jeg var barn solgte jeg alltid maiblomster og holmenkollski for NKS :)
Den vanvittig fine genseren som ligger oppå teppet er det Dyveke som har vært så uendelig snill å strikke til den lille, som faktisk har levd mesteparten av sitt liv i Bergen. Jeg syns det er en morsom detalj at hele forstykket kan tas av og evt. byttes ut, men LilleCruz bedyrer at hun ikke skal søle på den lekre genseren, og selv må jeg få si at det er godt, for jeg har verken garn eller ferdigheter til å erstatte det flotte bryststykket.
Til slutt må sjefen selv få vise frem den übertøffe luen Dyveke også sendte med. Tenk å skrive at vi kunne gi den videre om den ikke falt i smak, når både LilleCruz og jeg så for oss at hun ville bli den tøffeste i barnehagen om et års tid! Ja, for det er nok en liten stund til den passer, eller?
Litt ekstra gangster på bildet, men tross alt er det ikke luevær enda heldigvis. Likevel er det nesten så jeg skulle ønske det var det, for jeg gleder meg veldig til å ta alt det lekre tøyet i bruk! Tusen takk!
:D

10 Kommentarer:

 • Så bra at lua falt i smak, jeg var bittelitt usikker - det er ikke alle som vil ha sånt på småtassene sine. Kunne jo hende at oppholdet på Klepp hadde gjort noe med deg i så måte....
  Skulle Lillecruz være uheldig finnes det både garn og muligheter for nytt forstykke, det er bare å gi et lite hint.

  Etter Anonymous Anonym, Klokken 11:23 p.m.  

 • Kjempebra gangstabilde! Blir garantert ikke forbyttet i barnehagen...

  Etter Blogger Merete, Klokken 11:27 p.m.  

 • Så kjekt at uglejakken falt i smak.Nydelig lue lillecruz har fått og så praktisk med en genser hvor forstykket kan skiftes ut.Kos dere i sommervarmen.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 11:59 p.m.  

 • Heldige lilleCruz! Vidunderlig flott uglejakke, og den andre var også helt utrolig på sin måte. Koselig å få hjemmestrikka, ikke sant? Guttungen min hadde dessverre bare revet av seg en sånn lue (15måneder), men inspirert av dette innlegget kommer jeg nok til å strikke én - med snorer.

  Venter spent på navnevalget! Har nilest bloggen din for å se om jeg har missa noe, men det ser ikke ut som om jeg blir noe klokere. Kos dere i varmen :)

  Etter Anonymous erica, Klokken 12:50 a.m.  

 • Så heldig du er! Synd at du måtte flytte fra alle de snille strikketantene i Bergen:( Kjekt at lillecruz får pakker som minne. Ikke alle små som har så mange strikkevillige Bergenstanter!
  Luen var kjempekul da!
  Håper dere koser dere masse, og at dere får en riktig fin helg:)
  I dag har jeg fri fra jobben, for å løse case i statistikk *hurra*
  På onsdag er jeg ferdig med eksamen for dette semesteret, trenger jeg si at jeg gleder meg!

  Uglejakken passer jo veldig fint til bodyen lillecruz har på seg. Dette må jo bare bli en smart unge.

  Etter Anonymous vivi, Klokken 8:26 a.m.  

 • MAsse nydelig strikk ja, så heldig lille cruz er da! Og med den stilige lua blir hun nok fort sjef i barnehagen ja! he he. ser ut som om du har funnet deg godt i mamma roller og du koser deg! Fortsett med det for tiden flyyyyyr! Det er litt trist! Men nyyyt dagene! Ha en herlig helg! koooos og klem fra vibbedille

  Etter Anonymous vibbedille, Klokken 10:30 a.m.  

 • Så nydelig lillecruz er, jeg blir helt betatt her jeg sitter..
  Og så alle de flotte pakkene da, ikke rart du setter pris på dette..
  Ha en fin og solrik helg :-)

  Etter Blogger syglad, Klokken 1:25 p.m.  

 • Tror faktisk ikke at jeg har vært innom bloggen din og gratulert med lilleCruz, så nå gjør jeg det. Skal si at posten har funnet ut hvor dere bor. Utrolig mange fine pakker du har fått i det siste. Har jo fulgt med på 123knit-eventyret ditt som heldigvis endte godt. Og Nanna er utrolig god på service, jeg har handlet og kommunisert med henne flere ganger :)Dere må ha en feiende flott helg på Klepp!

  Etter Anonymous Elisabeth (www.tostrup.net/blog), Klokken 6:33 p.m.  

 • Tøff gangsterjente - og vidunderlige gaver..Fint med rødt til en liten jente!

  Etter Blogger Rosa, Klokken 7:38 p.m.  

 • For en søtnos! Veldig skjønn er hun! Herlige gaver også, hun kommer neppe til å fryse første vinteren!

  Etter Anonymous lises, Klokken 9:22 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden