Cruzidulls gale verden

onsdag, juni 13, 2007

Go fly a kite... or sleep with the fishes

Det patetiske resultatet av et ærlig første forsøk på dominostrikking. Ser mer ut som en drage. Og bare så det er sagt; de forferdelige trådstumpene er ikke festet, bare pent lagt under lappen for bildets skyld...
I stedet er planen å lage noen hundre slike. Målet er et slumreteppe. Vil du sove med fisken? Lover å ikke sette på deg noen betongstøvler. Haha *ond latter*. Uansett kan det ta noen år, så ingen umiddelbar grunn til bekymring...
Forøvrig er det enkelte ting som ikke kan sies klart nok når man skal reise bort noen dager og overlate leiligheten i to unge menns varetekt. Overlate leiligheten til to unge menn, ja, men ikke til tilfeldighetene!
Hvilke flere lapper må jeg henge opp? Trenger i allefall ikke gi beskjed om å mate, vanne og lufte katten, for det gir hun beskjed om selv!

2 Kommentarer:

  • He he, nei det er ikke alt som blir som planlagt. Lappen var jo bare genial. Og igjen, tusen, tusen takk for hjelpen i dag :-)

    Etter Anonymous Kicki, Klokken 5:28 p.m.  

  • ja, det skal bli spennende å se om de klarer oppgaven da! Jeg pleier å skrive lapper til gutta her, men leser de dem??? NEI!
    *den hakke jeg sett*

    Etter Blogger Petunia, Klokken 9:58 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden