Cruzidulls gale verden

lørdag, juli 31, 2010

And I think that I just fell in love with ...

Det ble en aldri så liten frivillig eller ufrivillig pause fra bloggingen. Dette som kalles det "virkelige liv" tok overhånd en periode. Om livet kanskje ikke er lagt på is har nå det i alle fall latt meg få tid, og ikke minst overskudd og lyst til å igjen leve ut en parallell (ideell?) virkelighet på nett. Dog må det sies at noe har jo blitt produsert i dette virkelige livet og selv om bloggen har vært i dvale:
Over vises et lite utdrag, noe er gjemt og andre ting glemt, eller bare forsvunnet ut dørene uten at jeg har hatt tanke for å fotografere. Den viktigste produksjonen vil nok likevel fortsette å dukke opp i bloggen fra tid til annen. Møt nyeste tilskuddet til familien Cruz;
Minste Cruz fikk det plutselig travelt og lot oss knapt få tre minutter på fødestuen før hun gjorde sin entré i denne verden og LilleCruz til storesøster i samme sekund. Med sine 53 cm og 4018 g hadde hun allerede lagt et godt grunnlag for på sikt å ta igjen sin søster. Vi er en lykkelig familie og ting begynner å falle på plass! Og som det fremgår av bildet under kan det hende det dukker opp mer strikk i nær fremtid.
Overskriften i innlegget refererer til en av sangene på Debutalbumet til Tom Waits og om du har lyst kan du høre den her.

11 Kommentarer:

 • Masse flott strikket (og sydd) men aller flottest Mini-Cruz! Skjønn unge. Og den fineste Tom Waits-sangen, ikke verst. Håper vi ses snart, jeg har en stripete liten sak i sukkertøyfarger som venter til minstemann =)

  Etter Blogger FrkSnupp, Klokken 8:35 p.m.  

 • Ahhh, Waits! Det var en stund siden jeg hadde hatt på øret, takk for påminnelse!

  Lykke til med minicruise og hverdagen med to små! Mye moro i vente! (Og endel logistikk som en blir gal av....) Skal si hun hadde dårlig tid, imponert over at dere rakk sykehuset.

  Etter Blogger Monstermønster, Klokken 10:23 p.m.  

 • Nydelige lille minicruz .Jeg trenger adressen din ,slik at jeg får sendt noe til minstemor.Det er ikke helt ferdig enda ,men snart.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 10:33 p.m.  

 • Gratulerer med det siste tilskuddet, og så må jeg berømme deg for ganske så stor produksjon av strikkede og sydde ting oppi alt dette :) Tror jeg gjorde lite håndarbeid under graviditetene og det første halve året etter alle fødslene, RL og baby oveskygget nok hobbyen min ;)
  Lykke til videre og kos dere alle 4. Ta vare på øyeblikkene!

  Etter Blogger Elisabeth, Klokken 11:19 p.m.  

 • Gratulerer så masse med den lille frøkna. Kjempenydelig jente!

  Av erfaring fra mine to små så varierer det med strikketid, og egentid også for den saks skyld. Men du verden så morro det er! Lykke til!

  Etter Blogger Stine, Klokken 10:15 a.m.  

 • Utrolig masse fint du har laget, inkludert Lillecruz:)

  Kjekt å ha deg tilbake!

  Etter Blogger Krisztina, Klokken 12:37 a.m.  

 • Gratulerer med minstecruz! Flaks med hele tre minutter på føden - må jo være triveligere å føde der enn på gangen utenfor?
  Velkommen tilbake til bloggverden.

  Etter Blogger sysleglad, Klokken 7:25 p.m.  

 • Åh hellemegdussen for en søt prinsesse!! Gratulerer så masse Cruz.

  Etter Anonymous Kicki, Klokken 5:57 p.m.  

 • Næh, gratulerer! For en nydelig, nydelig lillesøster!

  Etter Blogger Bente, Klokken 6:54 p.m.  

 • Velkommen tilbake i bloggverdenen og gratulerer så masse med det nye tilskuddet til familien :)

  Etter Blogger Marihøna, Klokken 1:24 p.m.  

 • Å så fiiiin baby! Gratulerer! :)

  Etter Blogger Eva, Klokken 5:21 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden