Cruzidulls gale verden

onsdag, juni 10, 2009

Some warm chicken soup?

En kul gjeng har gjort sin entré her. På bakrommet viser det seg at de ikke er så tøffe i trynet like vel.
Skikkelig kyllinger faktisk, men likevel ikke kylling nok til å være ingrediens i dagens gourmeiske utskeielse. Jeg vet ikke om det var bildene eller navnet som gjorde det, men da jeg leste PludreHannes oppskrift på Storbandsuppe var det butikken neste. Jeg ble litt nervøs da min maxi-giga-økonomiforpakning med kyllingfilet slo inn på kr 1126,- men det var heldigvis en feil og suppen, den ble kanongod!
PludreHannes blogg oppdaget jeg etter en hyggelig kommentar her inne. Jeg ble nysgjerrig og måtte kikke litt, og litt til og enda litt mer og før jeg visste ordet av det hadde jeg en ny favoritt. Lekre bilder og koselig tekst med snert appellerer, og om du ikke er typen for verken tekst eller fotografier kan kanskje ganen lokke deg tilbake like vel? Jeg har i alle fall prøvd både pinnsvin (uten tagger) og suppen, for ikke å snakke om PludreHannes ustoppelig gode brød og ja, det var virkelig ustoppelig godt alt sammen!
For ordens skyld, du behøver ikke en maxi-giga-økonomiforpakning for å lage instrumentsuppe, jeg bare handler stort for å fylle opp vår minimalistiske fryser. Fire fileter var mer enn tilstrekkelig for oss og våre to besøkende for ja jeg tok en råsjangs, men PludreHanne hadde rett der og, denne maten egner seg for gjester. I overmot har jeg invitert svigers på middag på søndag så nå sitter jeg bare og venter på at PludreHanne skal servere noe nytt...


I forlengelse av dette vil jeg bare si takk til alle som kommenterer her inne. Jeg får ikke presentert alle, men jeg setter stor pris på samtlige hilsener!

3 Kommentarer:

 • Javisst er det moro å oppdage nye bloggvenner...og er helt enig at inne hos pludrehanne er det mye fint..både for gane og øyner...og hun kommer med en del ideer også..så det er vel verdt å ta en tur eller to dit.
  Her kunne jeg godt tenke meg kyllingsuppe ja...det er så rå luft her..kjenner at regnet er snart på vei...ikke mye sommer å rope hurra for enda...men vi kan håpe...sant ?

  Go Torsdag :)

  Etter Blogger Sommertid, Klokken 8:39 p.m.  

 • Ville bare si: nydelig nærbilde av Pus og de små hodene, veldig pusete uttrykk, bra gjort å få til for katter er jo ikke så glad i å bli fotografert;-D

  Etter Anonymous sipusa, Klokken 12:35 p.m.  

 • Cruzidull - for et utrolig hyggelig blogginnlegg. Tusen takk for alle dine vakre ord! Jeg smiler og er rørt og alt på en gang. (Oppdaget det ved en tilfeldighet nå i dag.)
  Pludrehanneklem

  Etter Blogger Hanne, Klokken 11:11 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]



<< Startsiden