Cruzidulls gale verden

onsdag, mai 27, 2009

Skylapper? Ja takk!!!

Det er klart man går lett surr i dagene når det er søndag på mandag og mandag kommer på tirsdag, og denne dagens dårlige start gjør at det føles som om det er mandag nok en gang. Som trøst har jeg kikket litt rundt på den store www, men trøsten blir en stor bjørnetjeneste når jobbrestansene stiger og fristelsene til tider er overveldende der ute. For meg som har vært svak nok til å gi etter for presset til å både åpne VISA-kortet for nettshopping og skaffe meg pay pal-konto er det mange prøvelser å overvinne for å trykke ’videre’ uten at det samtidig svir på konto. Dessuten må jeg til stadighet minne meg på at jeg ikke trenger mer garn, selv om det er mye lekkert å lage og selv om det er mange babyer som skal komme. Pussig nok har jeg glemt både at jeg knapt strikker om dagen, at jeg har ganske mye garn liggende og at jeg i går la meg tidlig med en stiv og verkende arm som neppe tillater mye strikking fremover heller. En løsning på mitt problem hadde f.eks vert om nettbaken sendte ut skylapper med en gang det ble registrert unormal stor og unødvendig aktivitet på konto. Jeg tror jeg hadde kledd slike, særlig om de var avanserte nok til å klappe sammen foran synet om øyet ble vått av kjøpelyst...

Til mitt forsvar er det lunsj og til min trøst er det godt å tenke på at neste mandag nok en gang er en søndag… Sist søndag prøvde jeg å fly en kite. For ja, det er faktisk meg som er spent fast i monsteret under. Det var lidderlig gøy og jeg tenker; "en sånn skulle man jammen hatt, gitt"!
Visakortet er sannelig løsningen på alle problemer!
*smokk*
- Der ble det mørkt gitt!

3 Kommentarer:

 • Herlig innlegg!! Og jeg henger meg bare på med at jeg og ønsker meg slike skylapper... :D

  Etter Blogger Jane, Klokken 3:19 p.m.  

 • Klarer ikke helt sette meg inn i din problemstilling der nei, for jeg har ...heldigvis.. ikke slike problemer med å holde meg unna garnbutikker på nett...og andre nettbutikker for den del...noe innkjøp blir det jo..men innenfor det som man bruker å gjøre i vanlige butikker. Jeg er ingen shopaholic..hater nemlig å handle...prøve klær osv..det er et nødvendig onde...sier nå jeg.

  Ha en fin uke videre

  Etter Blogger Sommertid, Klokken 8:55 p.m.  

 • Fantastisk! Og dette har vi ikke kjennskap til, neida. Jeg lurer på hvor lenge jeg kan belønne meg selv for A i petrokjemi... sikker en stund til!

  Etter Blogger Margrethe, Klokken 9:34 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden