Cruzidulls gale verden

tirsdag, juli 03, 2007

Temmelig fornøyd (og en anelse oppgitt)

I dag har vært en merkelig dag. Jeg har vært masse borte fra kontoret samtidig som jeg neppe har vært så produktiv noen annen dag? Jaja, nok om det og over til det jeg ville fortelle: Jeg var på radioen i dag! Rikskjendis, jeg nå, og jobbtilbudene står vel snart i kø. Nå vel, kan neppe ta all ære selv, for jr Fryd og frk Fryd var med på lufta og Fru fryd var støttespiller i studio. Fru Fryd og jeg hadde nemlig hver vår gamle skrabb av en radio, og den sammen med noen minutter på lufta var verdt denne:
Splitter ny Tivoli SongBook 100, DAB-radio! Så nesten ut til at radioteamet mente radioen til fru Fryd, en fantastisk plastikk-kreasjon fra m&ms som var kombinert radio og matboks, var verdt mer enn en disse Tivoliene, men jeg tror likevel fru Fryd var glad for byttet. Jeg er i allefall strålende fornøyd med å få byttet mors gamle, fettede radio, som hun har hatt så lenge jeg kan huske, mot denne lekre lille saken.
Juhu!
Jeg er en ivrig radiolytter, og da særlig om morgenen, til frokost mens jeg drikker kaffe. Finnes det noe bedre?

Jeg kunne faktisk ha sittet hele kvelden med radioen min, hadde det ikke vært for at oppgangen min syns ingen ting er morsommere enn husmøte, og følgelig arrangerer husmøter i ett sett, også i dag. Varselet stakk opp av postkassen da jeg dro i dag, og for å være helt ærlig var det ikke akkurat det jeg hadde planlegt for kvelden... Men aldri så galt at det ikke er godt for noe, jeg fikk strikket litt videre på junisokken, og nå ringte faktisk Stillow, så jeg rekker sannelig en tur bort til henne og!
Ha en fin kveld!

3 Kommentarer:

 • Gratulerer så mye med ny radio.Gleder meg til vi treffes i kveld.

  Etter Anonymous Tutten, Klokken 9:32 a.m.  

 • Den radioen er bare råtøff!!! Og juni sokkene er nydelig *drømmer*
  He-he...
  Vedr. kommentareren din på min blogg, ang. HV gave, så har du helt rett. Den har ikke rett verdi. Nå henger jeg meg ikke så mye opp i det, som det å lese ønskelisten. Rett gave til rett person. Jeg hater rød og grønn. Så hvorfor jeg har fått det, er et helt annet spørsmål... *ler* Så har du lyst på garn, ja så har jeg... Dette er kanskje en av grunnene til at jeg sjeldent er med på HV.
  Ser deg kanskje hos Stillow i ettermiddag, ellers må du ha et flott treff i kveld, kan desverre ikke komme.
  Ha en fin sommer!

  Etter Anonymous Dolci, Klokken 12:48 p.m.  

 • Så kult da! Den ultimate sommerradioen. Håper du har en mp3-spiller å kombinere den med. Sokkene ser riktig så pene ut, er dette et sånt ... enkelt mønster..? :-P

  Etter Anonymous lise, Klokken 2:45 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden