Cruzidulls gale verden

onsdag, februar 16, 2011

i all ærbødighet

Jeg har en noe naiv innstilling når det gjelder problemer: "Det meste løser seg med et godt strikkeplagg." Det er klart at når du fryser på beina er det ingen ting som slår et par raggsokker, men av og til er motgangen for stor og strikketøyet kun et symptom på den totale hjelpeløshet.
Jeg la vekk DUSS da jeg hørte om en liten gutt som ville bli nødt til å forlate sin mors mage så alt alt for tidlig. Jeg strikket, tok bilder, vasket og tovet, tørket og pakket (i den rekkefølge) før det lille settet ble overlevert budbringeren. Så har jeg håpet og ventet og håpet.
Pusten gikk helt ut av meg da jeg hørte at det lille livet måtte gi tapt bare få dager ut i den nye verden. Mine tanker går til familien og hjertet blør for det de har vært igjennom og det som enda ligger foran dem.
Jeg har vært usikker på om det var riktig å dele dette, men enda jeg ikke kjenner foreldrene er dette en sak som ligger tungt i mitt sinn om dagen. Mitt lille håp er at det kanskje kan bidra til å rette oppmerksomheten på et lite innsamlingsprosjekt hvor muligens ditt lille strikkeplagg kan utgjøre en forskjell?
(ikke inne på Facebook? Her kan du også lese litt om innsamlingen til prematuravdelingen til SUS)

3 Kommentarer:

 • Så utrolig trist.
  Veldig flott at folk strikker til prematuravdelingen :)
  Har ei datter som boded den første delen av live sitt der å det er ikke så lett å finne så små plagg , å som regel så skjer alt så fort at man ikke rekker å få tak i noe heller.

  Etter Blogger Lene, Klokken 12:57 a.m.  

 • Nydelig sett du har strikket og til en veldig viktig sak. Grusomt det som den familien opplever, har prøvd det selv og ord blir for fattige, men til de som kjenner noen som opplever dette, snakk med dem. La dem fortelle. Viktigste av alt er at dere er der, ikke hva dere sier eller ikke sier. For meg og oss hjelper det å snakke, snakke og snakke. For min del har jeg 3 barn og 2 englebarn, glemmer dem aldri.

  Etter Blogger Lunamon, Klokken 11:43 p.m.  

 • Så sårt at det endte slik.
  Men for et godt hjerte som styrte strikkepinnene. Verden trenger slike som deg!
  Pludrehanneklem

  Etter Blogger Hanne, Klokken 11:13 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden