Cruzidulls gale verden

mandag, oktober 11, 2010

Nå må du endelig bare komme!

Min yngste svigerinne venter barn i nær fremtid. En jente, med termin ikke ringere enn på selveste Halloween! Tilfeldigvis er det også de i familien som bor nærmest. Mens vi har gledet oss på deres vegne har jeg strikket et lite sett til den lille som snart blir født inn i sur vestlandsvind og fare for månedsdryge regnbyger.
Fuglemammas omslagsbody fra boken myk start, djevellue fra nøstebarnboken og en gjenganger her i bloggen: babysokker som sitter på foten fra Knit girl sin blogg Ullent Eventyr. Omslagsbodyen er en deilig sak som jeg håper vil varme det lille livet som kommer. Har strikket en slik før, og et tips til deg om du ønsker å gjøre det samme er at den minste størrelsen er nærmest prematur så gå for alternativet. (eller føles det bare sånn for de som får babyer på 4018 g?)
Bare så det er sagt, djevelluen er stikket med tanke på passform og uten baktanke for termindato.
For å skryte litt ekstra kan jeg si at det er fire sett trykknapper (dvs åtte knapper å feste) samt tre treknapper til lukking mellom beina. Det er ganske imponerende på en kveld for en som virkelig ikke er i sitt ess når nål og tråd skal føres for hånd. Og som om ikke det var nok beit jeg tennene sammen og sydde like så godt fast de tiltenkte knappene på hjertekjolen som har ligget på vent så lenge:
Så ja, her er mitt lille gull i ull, og vi venter i spenning på deg som skal komme. Velkommen skal du være!
Helt på tampen må jeg skryte litt av min mor som har slått seg stort opp på nøstebarntepper. I skrivende stund tror jeg hun har sitt teppe nr. 13 på pinnene! Her har jeg strikket kjole, lue og sokker og hun matchende teppe, takk mor!

3 Kommentarer:

 • For et hærlig sett du har strikka! Skal notere meg bak øret størrelse-advarselen din.. Blir sikkert å glemme det, men skal prøve likevel *ler*

  også er jeg kjempeimponert over flinkeste mammaen din! Lurer på hvordan det er å vokse opp med en mor som kan strikke, det må jo være fantastisk!

  Etter Blogger Pringeling, Klokken 11:15 p.m.  

 • Flott sett, perfekt for en nykommer. Tulla di er utrolig skjønn - gled deg over at de (utrolig nok) bare blir enda skjønnere med årene!

  Etter Anonymous lise, Klokken 11:42 p.m.  

 • Et perfekt sett til en nykommer! 3 favoritter samlet på et brett :) Nydelig lilletulle med ull på også, og så er det bare å gi ros til en som strikker Nøstebarntepper i et slikt antall...

  Etter Anonymous Elisabeth, Klokken 4:52 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden