Cruzidulls gale verden

onsdag, august 25, 2010

Og alle veier fører til...

Ikke til Stokkelandsvannet i alle fall! Ikke til Sandvedparken heller for den saks skyld. For selv om du kommer aldri så nær så stopper veien her. Selv ikke uten barnevogn tror jeg jeg hadde våget meg utfor, så takk til han som kom ilende til for å geleide meg tilbake til den smale sti (som skimtes nedenfor), selv om han ikke hadde mye forståelse for mitt plutselige behov for å ta bilde.
For at det ikke skal bli helt stille her drister jeg meg til å skryte av et venteprosjekt som ble utelatt fra tidligere produksjonskavalkade, og dette til tross for at det heller ikke er helt ferdigstilt. Det vil si, sokkene og luen er allerede i bruk, men kjolen mangler en skyll, en press og den svimlende totalen av tre (!) knapper før den kan tas i bruk. Jeg har til og med knappene klare, men etter å ha måttet ettersy noen hundre knapper på to fancy skjorter jeg kjøpte til meg selv gikk jeg lei håndsøm, og nå ligger bare kjolen der på tvbenken som en evig dårlig samvittighet. Som om lillesøster egentlig bryr seg?
Jeg får vel se å plukke frem litt rosa tråd og gjøre denne ferdig like vel, så kanskje jeg til og med blir revet med og får opparbeidet meg litt mot til det jeg så visserlig nå har utsatt i nærmere to år, å brodere navnet til LilleCruz på dåpsskjolen. Den har hengt i boden i halvannet og siden på skapdøren på soverommet det siste halve året som en knugende påminnelse på hvor mye jeg avskyr å brodere. Det bør vel likevel gjøres før vi skal bære Lillesøster til dåp.
Og mens jeg skriver dette kommer jeg på at Brodern jo syr bokstaver... og tall... Er det veldig galt av meg å bruke symaskinen til dette formålet eller må dåpsnavn broderes for hånd? (fy og fy...)
Jeg får grunne litt på dette samtidig som jeg grunner på om de vil tro jeg har baktanker når jeg for andre gang på en uke reiser til Bike Brother for å fikse dekket på barnevognen. Denne gangen skal jeg imidlertid først undersøke om det kan være et glasskår som står i dekket og gnager på slangen. Barnevognen har nemlig bare tre hjul og ingen å avse. I dag ble det en laaaang og tung vei hjem.

4 Kommentarer:

 • Så flott settet var! Er vel bare å hive seg rundt å bli kvitt noen løse knapper og litt dålrig samvittighet?

  Etter Blogger Pringeling, Klokken 8:14 p.m.  

 • Har brodert på maskin på hundrevis av dåpskjoler. Nesten ingen som broderer på hånd i dag.

  Etter Blogger Elimor, Klokken 11:59 p.m.  

 • Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  Etter Blogger Che Birba, Klokken 11:11 a.m.  

 • ahhh den kjolen var bare utrolig skjønn, her får du bare kaste deg uti det og sy på knappene altså, slik at du blir kvitt samvittigheten og slik at kjolen kan bli brukt:) det går nok helt fint og brodere med maskin på den ja:) Ønsker deg en fin fin søndagskveld. klem Monica

  Etter Blogger Monica, Klokken 8:17 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]



<< Startsiden