Cruzidulls gale verden

fredag, september 14, 2007

Manglende selvinnsikt?

Jeg har aldri vært noen stor fan av Idol, men innrømmer at jeg har brukt noen timer foran tv'en og fått med meg starten på denne sesongen. Jeg er uansett en stor fan av nyheter, radio og nettavisrer, og har ikke kunnet unngå å få med meg at en del av dagens oppslag er at mobbeeksperter mener at dommernes uttalelser kan minne svært om mobbing. Dommerne selv har ingen forståelse for kritikken. De sier tvert i mot at mange av deltakerene har manglende selvinnsikt, og de må tåla ærlige kommentarer når de frivillig melder seg på et tilsvarende konsept.
Manglende selvinnsikt vil jeg snarere si er voksne folk som går inn for å få de til dels svært mye yngre deltakerene til å grine. Det er sikkert greit å si "beklager, dette var ikke noe særlig", og det svir sikkert nok for en raskt fallende stjerne, så da trenger de ikke å kverne videre på den til dels onskapsfulle måten de gjør. "kom deg ut, du har ingen ting på en scene å gjøre, du synger grusomt, kom deg til %&+%#" ut, Du eier ikke snev av talent, du trekker musikken ned i gjørma..."
Forøvrig ville jeg heller sett de som sang enn å høre denne kladden som angivelig er en form for musikkanmelderguru sine subjektive opplevelser av en eller annen sang fra en eller annen lang tid tilbake. I tillegg til det er vel også Idol en sangkonkurranse, ikke en musikkhistoriekonkuranse, så hva gjør det om ikke deltakeren vet bakgrunnen for sangen h*n synger?
Nei. Manglende selvinnsikt vil jeg snarere hevde at tilkommer dommerene enn disse håpefulle som prøver lykken på en scene. Idol kan du følgelig få billig av meg, eller snarere kan du kaste hele konseptet:
Apropos manglende selvinnsikt! Gravde frem et gammelt bilde som jammen viser Cruzidull selv på scenen, i ferd med å fremføre Itzy Bitzy Teeny Weeny Yellow Polkadot Bikini i hjemmesydd paljettbikini.
Når jeg ser på bildet ser jeg at det er gammelt, fra lenge før Bergen la seg på hoftene. Det som ikke går frem her er at jeg overhodet ikke eier hverken gehør eller sangtemme. Hadde nok blitt regelrett slaktet av de ovennevnte dommerne. Men akk så gøy det var! (og akk så full)
God helg alle sammen! Den blir enda mye bedre om du kommer med noen positive kommentarer til dem rundt deg!

4 Kommentarer:

 • For noen sannhets korn du kommer med. Jeg er så enig så enig. En litt hyggelig tone, og respekt for dem som stiller bør de kunne vise.

  En ting er i alle fall sikkert. Du var rååååå leker i din gule bikini. Tji hi... God helg Cruzidull:-)

  Etter Anonymous Fru Fryds Gleder, Klokken 10:54 p.m.  

 • Er helt enig, men da hadde det vel ikke blitt den underholdningen dersom de var greie?

  Fantastisk flott bilde!! Miss Cruzifull ;-)

  Etter Anonymous kicki, Klokken 11:46 p.m.  

 • Jeg er helt enig med deg, Idoldommerne er regelrett stygge, jeg kan faktisk ikke se underholdningsverdien i det i det hele tatt.
  Så lekkert bilde av deg! Det skulle vært lyd på!


  God helg fra forblåste Stavanger.

  Etter Anonymous Virtuella, Klokken 7:22 a.m.  

 • Enig med deg i Idoldommerkritikken, men her i huset ser vi på lell.

  Det skulle vært lyd til bildet, ja. Du var skikkelig kul der! Kanskje en ønskereprise på julebordet...?

  Etter Anonymous lise, Klokken 1:23 a.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden