Cruzidulls gale verden

fredag, november 24, 2006

Lettvekter?

Nei. Det nye sauesettet er absolutt ikke noen lettvekter, og skal du ha en hel garderobe av dette materialet i tursekken bør du være sterk. Bare se, en lue og ett par sokker veier 409 gram!
Sokkene alene veier 314 gram! Stemmer det som Nicolay sier, at du ikke blir verken våt eller kald med disse skal de nå fortrinnsvis på foten og ikke i sekken uansett.Mottaker virket forøyd og sokkene passet perfekt.

Manne, du spurte hvem søm ønsker seg slike sokker. Vel. Da han kom var det frem med kamera. Han ønsker seg slike sokker:
Om det skulle være av interesse har han flere hesper i slikt garn, i svart, grått, brunt og melert han er villig til å selge. Prisen er litt stiv, ca kr 1,50,- pr gram. Regner med at hvert hespe veier mellom 300 og 350 gram. Kan vidreformidle kontakt om det skulle være av interesse.
Må legge til at det er hans ide å kjøpe ull og få det spunnet.
Uflaks for ham at hans samboer ikke liker håndarbeid.

3 Kommentarer:

 • Der har du gode, varme sokker, ja! Lukten forsvinner vel etterhvert. Kanskje det er slike sokker (eller kanskje særlig luen) som skiller ekte mannfolk fra tøffelhelter..? Hm. Mulig man skulle hatt noen gram..

  Etter Anonymous Lise, Klokken 7:19 p.m.  

 • Heisann Crusedull :o)
  Så flotte raggger og lue! Jeg tipper de er gode og varme og jeg ser at mottakeren ble fornøyd ja ;o) Garnet høres dyrt ut, men pytt, hva spiller det for rolle når det er hjemmelaget? Vi som har liker sånnt betaler godt for garn og arbeid når vi vet at det blir flott resultat! Godt jobba det!!
  Hilsen Unni

  Etter Anonymous Unni, Klokken 2:11 p.m.  

 • Hardt garn som er vondt å strikke med og vanskelig fordi det tvinner seg.... OG lukter ille! Håper du fikk ekstra betalt for den bestillingen. Fine ble de hvertfall.

  Etter Anonymous Tittei, Klokken 2:44 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden