Cruzidulls gale verden

søndag, august 27, 2006

Nå står jeg fast, så legger ut litt bilder i stedet.

Jeg har en farlig linjal...
Den er trekantet og har ulik oppløsning (heter det det?) på hver av kantene. Vanligvis klarer jeg å måle med 1:100, men da jeg målte vrangborden blingset jeg og benyttet scala 1:125 så den ble litt kort. Jaja. Og så har visst det hvite feltet blitt litt for langt, men jeg trøster meg med at jeg er ganske høy og liker at gensere varmer i korsryggen, så det blir sikkert bra? (jeg strikker i M, og det er beregnet samme mengde hvit til L så håper det går bra)

Så langt har jeg kommet, men nå står jeg fast, for mønsteret går ikke opp. Eeek. Håper noen snille sjeler kan forbarme seg over meg og si at det er slik det skal være?
Kan jo ikke bare strikke, pusen krever sitt. Det er jo SÅÅÅÅ deilig å bli klødd på magen!
Nytelse!

2 Kommentarer:

 • *ler*
  Är det inte som så att det ÄR dags för ett inköp av ett måttband??? Det finns de där som tar minimal plats, är på rulle, hihihi... Och om man vill kan man ibland tom hänga dem om halsen ifall man är rädd för att tappa bort dem, hihihi..
  Hrm, läste din kommentar i en blogg... ni norrmän drar till Sverige för att köpa cigaretter (om man röker, vilket många norrmän tydligen gör ;)), spriten ja... bäst passa på de dagar man vet ni INTE är här, :). Skärtorsdag ska man inte ens tänka sig en tur ut på stan själv, :). Ja, mat handlar ni också, i mängd... ribbe, grönsaker på burk, fläsk och masse annet... och för att inte tala om senast jag var i Töcksfors... Öh, senast jag såg gott om norrmän då alltså, hihihi... En hel matvagn med bare Coca-Cola, hm... hade inte gått att knöva ner en endast burk till, och han hade fullt sjå att få ut vagnen till bilen dessutom, såpass mycket över kanten var det i vagnen... hm, såg någon som testade olika sätt att fånga in getingar... saft gick sådär, men coca-cola var på topp... det var fullt glas med dränkta getingar omgående!!! Är det all coca-cola ni använder till det, ;). Han kanske hade läst hennes blogg, hihihi...
  Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramisn, ngn som nu ska läsa vidare i bloggen din...

  http://sjoebacka.hotserv.dk

  Etter Blogger Bim, Klokken 12:54 p.m.  

 • Den genseren ser aldeles fantastisk ut, og i så deilig garn. Håper du får til mønsteret. Ser i alle fall at du får god hjelp på Hobbyboden. Lykke til videre!

  Etter Anonymous LivM, Klokken 5:50 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden