Cruzidulls gale verden

fredag, desember 29, 2006

God jul!

Hvor ble det av Cruzidull?
Vel, hun lever, men har lite tid eller mulighet for blogging om dagen...
Takk for alle hyggelige meldinger til siste post. Joda, jeg er frisk! Og jeg vet faktisk at det heter "etter den søte kløe...", men jeg var syk, okey?

Vel. Før jul reiste hypsibarbus wetmoreiene til Haugesund med båt. Var litt bekymret for hvordan det skulle gå, siden de hadde vokst adskillig siden jeg kjøpte dem:
Fikk heldigvis tilbakemelding fra kjøper at alle fiskene hadde kommet vel frem, så da kunne jeg puste lettet ut.
Imidlertid brukte vi nærmere fem timer på å fange jævelskapen fra 720en, selv ETTER at nesten alt vannet var tappet ut. De var kjappere enn lynet og fæle til å hoppe samtidig som de hadde vett på å finne alle de stedene hvor hoven ikke kom til. Imidlertid kjempet de mot overmakten, en overmakt som virkelig fortjente en matbit etter at det hele var over.
Samme dag som asiatene var ute fikk jeg inn en ny stor rot, masse planter og ni amerikanere. (Mer info om de nye jordspiserene kommer i egen post ved leilighet.) Her er likevel bildet av 720en helt nyoppsatt, derfor er det litt uklart vann. Regner også med at plantene vil se bedre ut etter at de har fått litt tid til å gro seg til. Man trenger virkelig en del planter for å fylle en 720. Det er tross alt 2 m * 60 cm grunnflate :)
Den nye roten sett fra siden. Kul?
Man kan også skimte to av nykommerene. Tok ikke lange tiden før de hadde pløyd gjennom karet og følte seg trygge nok til å studere meg gjennom frontglasset.
Digger cichlider!
For syns skyld, her er også bilde av lillekaret mitt, betydelig mer gjenngrodd en tidligere bilder her i bloggen. Ingen tilfeldighet heller at jeg har plantet FORAN den hersens plastskuta. Rakk å bli ferdig med oktobersokkene tidsnok til at de ble pakket inn og lå blandt de øvrige gavene under treet. Mormor ble glad for dem , ja. Prøver imidlertid å fortelle henne at de er ment for BRUK, ikke til å henge til pynt på veggen...
(jada, vet at jeg har strikket feil på foten, men jeg syns de ble fine for det, og det synes tydeligvis mormor og.)
20. desember fylte lillegullet mitt 6 år! 3 * 3 hurra for Cia Cruzidull.
Klart små puser også må ha pakke på dagen!
Spennende med gave, syns pus, men det gjeveste av alt er visst gavebåndet.
Lekemus og kattemat fra "bestemor"! Kult, kan jeg beholde gavebåndet også?Etter en boks tunfisk var det også godt å hvile ut i den nye sengen fra mor.Vet det ikke er mange som tror meg, men jeg så faktisk sne i Bergen! Varte bare noen få minutter, men jeg så faktisk sne! Sjekk hjulsporene:
Se hva som dukket opp med julepynten:Og se hvem som spiser juleblomstene:
Dette er ingen julemiddag, men en middag S og jeg fant i fryseren, innkjøpt av hans mor under et besøk, og som vi bestemte oss for å kose oss med en søndag. Kylling, står det på pakken, og det ser da unektelig lekkert ut? Skulle tro det ville være nok til å mette to ungdommer?
Skuffelsen var stor da vi tok av lokket. Lov til å føle seg litt snytt?
DETTE er imidlertid julemiddag!:
Og så ble det jammen jul i stua hos oss og.Nissen hadde vært innom med pakkene, selv om han ikke hadde tid til å hilse på.Heldigvis for pus slapp hun å vente til kvelden med å åpne pakker. For selvfølgelig får hun julegaver på lik linje med alle andre i familien. Kjekkt med litt spenning midt på dagen så kan man sove ut rusen på kvelden, og så kan alle disse øvrige medlemmene i familien bare sitte der med allergien sin og vente til sent på kvelden med å få åpne de spennende gavene!
Pakke fra bestemor og bestefar:
Stilig, et nytt reisetoalett og en mus til å klore på!Og julestrømpe fra mor:
..som inneholdt tunfisk og en av disse kule grå pelsmusene!Eh, ja... Desembersokken.
Jeg har med dette fullført alle sokkene i sokker 2006! Hurra for meg!
Vil også benytte anledningen til å takke Anne-Ruth for et vanvittig bra opplegg som jeg har hatt stor glede av! Gleder meg til å fortsette med sokker 2007! 1. juledag tok S og jeg en liten runde rundt Sognsvann. Tross alt godt å bevege seg litt i romjulen, blir mye å bære rundt på ellers... Skrev jeg rundt Sognsvann? Vi var også litt PÅ Sognsvann:
Selv syns jeg det var fryktelig skummelt å se ned til bunn, så var ikke lange turen jeg tok på isen.
Den er helt trygg sa noen, men så viste det seg at den ikke var helt trygg like vel...Store flokker som krakset i trærne. Sett "The birds" av Hitchcock?Mooooor! Kom hjem!Når alle er trygt inne kan man slappe av i vinduskarmen.
En eller annen gluping har visst uttalt at katter kan få all verdens sykdommer, men søvnmangel lider de visst aldri av:
Ellers er det visst flere som vet å kose seg horisontalt i romjulen.Og det trengs kanskje etter romjulsfylla?
Hehe.
Vel. Dette ble mye på en gang.

Takk til alle dere som har fulgt denne bloggen gjennom 2006, og en særlig stor takk til dere som har gitt meg tilbakemeldinger slik at det er gøy å blogge videre.
Ønsker alle som er innom her en fortsatt god jul og et riktig godt nytt år!

4 Kommentarer:

 • godt nyttår, cruzidull :)
  Kjem nok til å følge deg i 2007 også eg. Er ofte innom,du er god å skrive :)

  Etter Anonymous Bodil, Klokken 12:59 a.m.  

 • Godt nyttår Cruzidull! Håper vi sees på treff snart:)

  Etter Anonymous Vivi, Klokken 10:45 p.m.  

 • Godt nyttår Cruzidull.
  Det er utrolig artig å følge med på bloggen din, sitter og humrer jeg. Skal nok følge med i 2007 og!

  Etter Anonymous Glimt, Klokken 5:14 p.m.  

 • oops,..ble feil på adressen da jeg postet.

  Etter Anonymous Glimt, Klokken 5:17 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden