Cruzidulls gale verden

søndag, juli 09, 2006

In the jungle, the mighty jungle...

Siden jeg er så godt i gang på nettet i dag må jeg bare pynte opp bloggen med lille bølle som koser seg i sin private jungel.
Samboeren ler når jeg minner ham på at HUN faktisk er i slekt med selveste LØVEN!

En ekte lommetiger!

5 Kommentarer:

 • Herlig pusekatt da..og heldig også,som får være med på tuuur *nikke*
  http://blogg.hobbyboden.com/sidsel/

  Etter Blogger Sidsel, Klokken 4:59 p.m.  

 • Hei! Artig å være innom her; skal snuse i arkivet ditt senere!! Er denne rasen like sosial som siameseren?Ha en strålende kveld:-)

  Etter Anonymous Grete, Klokken 5:01 p.m.  

 • Så søt pus var ! Jeg hadde en lignende før jeg ble plaget med allergi. Håper du synes grytelappene ble OK. Har aldri heklet i det garnet før. De blir forhåpentligvis fastere ved vask !

  Etter Anonymous Vigdis, Klokken 7:36 p.m.  

 • Hei. Og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Nei, jeg hadde faktisk ikke vært innom sau.no. Egentlig litt tilfeldig den avataren min. Passer kanskje bedre den jeg har på hobbyboden (ann_kris10n - det er meg det) For en nydelig pusekatt du har. Vi kan ikke ha dyr, sånn er det når en finner med seg en allerisk mann. (og barna blir det...) Misunner deg den turen til Istanbul. Tror ikke jeg hadde kommet meg hjem. Hehe. God sommer!!

  Etter Anonymous Ann-Kristin, Klokken 10:33 p.m.  

 • Jeg liker ikke katter sånn i utgangspunktet, men løvekatter er jo ikke helt det samme - denne var riktig så søt.
  Og ang. oslohetsen, jeg tror det er mer en generell ting at folk mistror dem som lager kjøttkaker fra bunn eller syltetøy eller sokker (eller helkesjal for min del..) fordi de er fryktelig misunnelige.
  Sist, men ikke minst lurer jeg på om du veit om noen bra nettsteder med sokkeoppskrifter? Jeg har planer om å strikke et par sokker med lang (høy?), litt løs (som leggvarmere) ankel - har du noen tips? Eller kanskje jeg bare kan strikke "vanlig" nederst på sjølve sokken, og legge ut litt oppover ankelen? Hmm..

  Etter Blogger AntiAnja, Klokken 1:37 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden