Cruzidulls gale verden

torsdag, oktober 26, 2006

En benkeplate, en skuffseksjon --> skuffet?

Vi har fått oss oppvaskmaskin. Hurra!

Da den ikke ville få plass der det hadde vært naturlig å ha den pga et litt malplassert rør, og jeg ikke ville ha den for langt unna vasken, naturlig nok, bestemte jeg meg for at det var en god ide å skru løs skuffseksjonen og sette oppvaskmaskinen innimellom. Imidlertid manglet vi da plutselig benkeplate. Isteden for å skaffe én plate på 60 cm valgte vi å skru løs platen på skuffseksjonen og gå for en lenger plate som ville dekke begge (+).
Lettvint og greit kanskje, - i en ideell verden.

Nå lever ikke vi i en utopi, så først tippet den nye benkeplaten til venstre siden oppvaskmaskinen var for høy. Da vi nedjusterte oppvaskmaskinen tippet platen til høyre og det viste seg at sokkelen på skuffseksjonen var ca en cm for høy for at platen skulle flukte med den øvrige benkeplaten.
Vår verktøysamling består foreløpig av en hammer, noen skrujern, vater, sag og en drill (som er min). Intet av dette er spesielt egnet til å fjerne nøyaktig en cm sokkel...
Heldigvis finnes vennelig sjeler også i Bergen! Vivi lånte oss en slipemaskin, og Dyveke en høvelmaskin. Tusen takk begge to!

Vi slipte skuffsokkel frem til kl 11 i går (fy oss) og da fikk vi en nabo på døren.
"Folk har allerede begynt å snakke og enkelte kan klikke og dere har boret før etter kl 22..."
Jeg måtte bare beklage for at vi slipte i går, men helt ærlig trodde jeg stilleregelen var etter kl 23.
Dessuten er det litt urettferdig, for vi har IKKE boret eller bråkt sent tidligere!

Vi leste forresten husreglene i dag, og der sto det heller ikke noe om "stilletid", annet enn bråk tillatt kun i ordinær arbeidstid UNNTATT ved flytting eller modernisering...

Vi vil jo ikke erte på oss våre nye naboer, men det føles ganske urettferdig å bli syndebukker for noe vi IKKE har gjort.
"Folk har allerede begynt å snakke!" - Hva pokker betyr det annet enn en dårlig skjult trussel?
Kan de ikke heller snakke med oss?...

Her er i allefall det strålende resultatet (som imidlertid ikke er festet enda, må ha litt silicon først). Sokkelen ble perfekt, platen i vater og i flukt med stålplaten en skimter i hjørnet av bildet. Skulle gjerne sett at disse evinnelige flyttekassene snart ville forvinne fra overalt i leiligheten...

2 Kommentarer:

  • Stilleregelen i borettslaget mitt er mellom 23.00 og 07.00, jeg pleier å ringe på hvis de bråker etter midnatt for da MÅ jeg sove, men ellers så spiller det liten rolle for meg. Naboen under meg derimot, han kom på døra hos meg hver gang de borra i naboleiligheten i en periode! Det er noen man bare må godta at er slik!
    Ellers bra dere fikk ordna det... :)

    Etter Blogger strikkegal, Klokken 4:36 p.m.  

  • Jeg har alltid hørt at stilleregelen er 23 00 jeg også!
    Men noen klager jo uansett... Godt at dere fikk fikset benkeplata da.

    Etter Anonymous Vivi, Klokken 10:49 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden