Cruzidulls gale verden

lørdag, april 22, 2006

Dette er IKKE eksamenslesing...

Det var påske for noen dager siden (hvor ble den av?).
Jeg var på en hytte i fjellheimen, uten strøm, vann eller noen annen form for luksus, om en da ser bort i fra ubegrensede mengder frisk luft, (mer eller mindre) uberørt natur og fritid (nesten) uten dårlig samvittighet eller eksamensangst.
Fikk utløp for litt skapertrang, siden strikking føltes naturlig i en så primitiv tilværelse.
Her et nytt par aprilsokker:

Så hadde jeg planer om å lage disse tøffe hanskene, men snakk om å feilberegne garn og strikkefasthet! Da jeg innså at de nærmest ville dekke hele armen om jeg fulgte oppskriften tok jeg meg friheten til å lage hel og tå i stedet. Resultatet: et par varme gode knestrømper som passer perfekt. Hadde jeg vært flinkere med garnvalg hadde hodeskallene blitt rundere, men sånn går det når man er stuck i fjellheimen og "tager hvad en haver". De er ikke presset enda, men slik ser i alle fall resultatet ut:
Pusen var selvfølgelig med, og så ut til å nyte den avslappende tilværelsen til fulle:

Dessverre begynte hun å hoste (hun har vært til dyrlegen for dette, uten at de fant noe svar). Da var det til med å strikke genser til henne. Hun er tross alt en cornish rex som ikke har like mye pels som vanlige katter. Oppskriften (som jeg nå ikke klarer å finne igjen på nett) var oprinnelig ment å bli strikket frem og tilbake for så å sys sammen til slutt, men modifiserte den litt og strikket heller på strømpepinner. Syns selv at den ikke ble så værst, døm selv:


I bruk ser den slik ut:Nå skulle jeg ha lest til eksamen, og det ER faktisk planen i dag, men kom visst ut for et lite alkoholuhell i går, og det gjør det hele litt EKSTRA tungt.
Våknet bla med denne fine hånde, hvor det står: "Hei e hete Kjell Ivaf". Det demrer såvidt fra gårsdagen, men jeg er ikke helt sikke rpå om jeg VIL huske...

Forresten: Om det nå er noen som skulle forville seg inn her, og som vet hvordan jeg lager linkoversikt eller kan redigere i margene her, så hadde jeg blitt glad for beskjed!

For denne gang, og ha en fin dag!
(NÅ skal jeg lese!)

5 Kommentarer:

 • Koselig blogg du har. Tøffe sokkar og det ser ut som katten trives godt i si raude jakke!

  Etter Anonymous Liv Kjersti, Klokken 6:19 p.m.  

 • Her var det masse fint å sjå på! Eg kan ikkje forstå kvifor, men eg og føretrekk strikking framføre eksamenslesing:)

  Etter Blogger Ingrid, Klokken 8:53 p.m.  

 • Jeg er forferdelig god på å lage lenker..
  Og koselig blogg forresten, jeg blir litt misunnelig på strikkekunskapene dine.

  Etter Blogger AntiAnja, Klokken 11:24 p.m.  

 • Wow! De hodeskalleknestrømpene så farlig gode ut! Du har vært skikkelig produktiv i påska!

  Etter Blogger lille_ma, Klokken 11:57 a.m.  

 • Åh, si fra til meg, da, er du snill, hvis du finner oppskriften på kattegenseren! Vår nydelige langhårete Sofie fryser om dagen, for hun er NYKLIPPET!Pelsen tover seg så hun må en tur til frisøren en gang hver vår, og hun vil sikkert bli kjempeglad for genser!

  Etter Anonymous Ninne, Klokken 6:54 p.m.  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]<< Startsiden