Cruzidulls gale verden

lørdag, september 29, 2007

Bekymringsmelding?

Blir bekymret for mannens testosteronniva når han går til innkjøp av babyrosa toalettpapir.
Jeg har tilbragt mesteparten av lørdagen i drømmeland. Det er nok dette uventede glimt av solen som har sendt en stakkars vestlandsbeboer i sjokktilstand. Heldigvis kom regnet tilbake, så forventer å være i storform igjen til i morgen. Lurer på om jeg skal forsøke løfte en strikkepinne nå? Er en stund siden sist, gitt. Kanskje begynne på noe helt nytt?
God helg!

søndag, september 23, 2007

Bli ferdig...

Kiwa har dratt i gang et "bli ferdig"-prosjekt. Jeg er med, og det er kanskje eneste mulighet jeg har for å bli ferdig med disse hersens ankelsokkene jeg har lovet bort. Skikkelig møkkastrikk som tar all motivasjon og fjerner all lyst. Fikk en liten oppsving nylig på disse, men da jeg oppdaget at jeg hadde startet tafellingen galt, selvfølgelig i det jag skulle til å avslutte første sokken, nei, damistet jeg jammen motet igjen.
Uansett. Julisokkene er mitt "bli ferdig"-prosjet og måtte føleglig avbildes i bloggen. La strikkeriet på bordet, og vips kom linelusen. Ble visst skitten på labben på vei opp. Jaja. Det som skal ferdigstilles er i alle fall det røde som ligger der. *peke*
Apropos ferdig. En fin helg er også over.
Og bare fordi en sann linselus aldri blir ferdig, og fordi jeg ikke har noe annet å vise frem: Setter man seg ned i to minutter her i leiligheten, ja, så har du en slik i fanget:
Må...ha...oppmerksomhet!
Nei, nå er søndagen snart ferdig. Bør ta kvelden nå for at det skal bli en nogen lunde god mandag og...

lørdag, september 22, 2007

Vil blogge!

Vi har lånt et barn for helgen, og hva er vel da mer naturlig enn å ta med dette barnet på Vil Vite. (Kanskje vi bare behøvde et alibi for å gå der?) Gøy var det i alle fall.
Selv likte jeg veldig godt denne:
Og her har vi Cruzidull to the rescue! Det gjelder å holde seg på den rette siden av loven!
At jeg selv kjører i en middels orkan, på to hjul uten hjelm, snakker vi ikke for mye om...Selv om det er mye moro å ta seg til er det delte meninger om hvor spennende pytagoras setning er. På andre aktiviteter er det derimot vanskelig å avgjøre hvem som er mest engasjert...
Og mens noen bygger demning kan jeg bare konstatere at jeg har veldig lange bein og minimum skostrørrelse 105! Samboeren og jeg har funnet ut at det er mye bråk med barn. Hva er vel da mere effektivt for å få dem til å tie enn å gipse dem sammen?
Svært effektivt, faktisk, men jammen ser det ikke ut til at de har formert seg? Vi traff nemlig fru Fryd med sin lille frøken på Vil Vite, og tok dem med hjem. Det ble litt mere vafler på oss voksne når ungene var indisponert på denne måten. Anbefales! Lille frøken Fryd fikk med seg fiskene sine hjem. Imidlertid hadde pusen vært frempå i kjøkkenkaret og to av de fire voksne guppyene endte i løpet av den første natten, sine dager i en kresen pusemage.
Apropos pusen, ja. Hun har i løpet av én uke fått to postkort, og nå har hun jammen skrevet kort tilbake! Litt fornærmet trakk hun seg tilbake i kurven, etter at jeg vasket poten hennes...
Ha en fortsatt fortreffelig helg!

onsdag, september 19, 2007

Lucky me!

Se hva jeg fikk av samboeren på mandag. Dette var helt uventet og jeg ble selvfølgelig både overrasket og glad. Er ikke jeg heldig?
Er så koslig med friske blomster. Dessuten passet jo fargene veldig godt til duken vi har på kjøkkenbordet for tiden. Veldig fint faktisk, særlig når du ser buketten ovenifra.
Oppdaget nemlig at vi ikke hadde en skikkelig vase til disse, etter at samboeren ryddet vekk min galme.
En god og høy vase er følgelig det neste som står på handlelisten når anledningen for loppemarked byr seg.
Ellers fikk jeg en telefon i arbeidstiden i dag. En blid jente stod utenfor jobben min med en pose fisk hun lurte på om jeg ville ha. Har derfor satt opp et lite akvarium på kjøkkenet, og til typen har jeg sagt at det selvfølgelig bare er midlertidig.
Riktignok regner jeg med at de voksne fiskene flytter til unge frøken Fryd så fort fru Fryd selv får satt opp karet hennes, men yngelen trenger et sted hvor de er trygge for større fisk. Etter det så har jeg alltids to større kar som står brakk i påvente av bedre tider, og det utenom de to som alt er oppe i drift...
Hehe.

søndag, september 16, 2007

Hun kan hvis hun vil!

Med dette tror jeg at jeg beviser at jeg faktisk kan om jeg vil, både blogge flere ganger i løpet av én helg og strikke annet enn sokker. Her en bukse i den bløteste ull, en gave til en baby som kommer til våren. Har heldig vis ikke dårlig tid med denne, for som vanlig gjenstår det å feste noen tråder og sy i en strikk i livet. Nei, nå må jeg gå og begynne på en sokk for at ikke dette skal bære helt galt av sted. Er vel noen julisokker det er på tide å få avsluttet snart, eller hva, Kiwa?

fredag, september 14, 2007

Manglende selvinnsikt?

Jeg har aldri vært noen stor fan av Idol, men innrømmer at jeg har brukt noen timer foran tv'en og fått med meg starten på denne sesongen. Jeg er uansett en stor fan av nyheter, radio og nettavisrer, og har ikke kunnet unngå å få med meg at en del av dagens oppslag er at mobbeeksperter mener at dommernes uttalelser kan minne svært om mobbing. Dommerne selv har ingen forståelse for kritikken. De sier tvert i mot at mange av deltakerene har manglende selvinnsikt, og de må tåla ærlige kommentarer når de frivillig melder seg på et tilsvarende konsept.
Manglende selvinnsikt vil jeg snarere si er voksne folk som går inn for å få de til dels svært mye yngre deltakerene til å grine. Det er sikkert greit å si "beklager, dette var ikke noe særlig", og det svir sikkert nok for en raskt fallende stjerne, så da trenger de ikke å kverne videre på den til dels onskapsfulle måten de gjør. "kom deg ut, du har ingen ting på en scene å gjøre, du synger grusomt, kom deg til %&+%#" ut, Du eier ikke snev av talent, du trekker musikken ned i gjørma..."
Forøvrig ville jeg heller sett de som sang enn å høre denne kladden som angivelig er en form for musikkanmelderguru sine subjektive opplevelser av en eller annen sang fra en eller annen lang tid tilbake. I tillegg til det er vel også Idol en sangkonkurranse, ikke en musikkhistoriekonkuranse, så hva gjør det om ikke deltakeren vet bakgrunnen for sangen h*n synger?
Nei. Manglende selvinnsikt vil jeg snarere hevde at tilkommer dommerene enn disse håpefulle som prøver lykken på en scene. Idol kan du følgelig få billig av meg, eller snarere kan du kaste hele konseptet:
Apropos manglende selvinnsikt! Gravde frem et gammelt bilde som jammen viser Cruzidull selv på scenen, i ferd med å fremføre Itzy Bitzy Teeny Weeny Yellow Polkadot Bikini i hjemmesydd paljettbikini.
Når jeg ser på bildet ser jeg at det er gammelt, fra lenge før Bergen la seg på hoftene. Det som ikke går frem her er at jeg overhodet ikke eier hverken gehør eller sangtemme. Hadde nok blitt regelrett slaktet av de ovennevnte dommerne. Men akk så gøy det var! (og akk så full)
God helg alle sammen! Den blir enda mye bedre om du kommer med noen positive kommentarer til dem rundt deg!

torsdag, september 13, 2007

Hvor ble det av sommeren?

Hvile ut etter ferien, skrev jeg i forige post. Det å hvile ut etter ferien tok visst nærmere en måned. Men så var det jammen en god ferie og, bare se:
Ellers må jeg bare beklage at det tok så lang tid. Skylder på manglende D-vitamin etter at sommeren uteble. For her i Bergen har det jammen ikke vært mye å skryte av. Værmeldingen fremover viser heller ingen tegn på bedring.
Nei. Nå har jeg i flere dager tenkt at jeg må ta en tur i butikken. Har verken brød, melk eller noe særlig annet. Skal prøve å være tilbake innen en måned da.

...og en ting til: fint om du kan krysse fingrene for meg.
More to come....